dilluns, 30 de novembre del 2009

ÚLTIMES GESTIONS REALITZADES


GESTIONS RECENTS:

Nota prèvia:


AGRAÏM TOTS ELS MISSATGES DE FELICITACIÓ QUE ESTEM REBENT, PERÒ RECORDEU QUE ENCARA NO HEM GUANYAT RES. ENCARA NO HEM ACONSEGUIT NI UN SOL DELS OBJECTIUS. PER TANT, ARA HEM D'ESTAR MÉS ALERTA QUE MAI.


LES ALEGRIES ARRIBARAN EN EL MOMENT EN QUÈ LA DIRECTIVA ACTUAL DEL BARÇA APROVI, SI MÉS NO, els punts de la COMPRA D’ENTRADES i el de la LLISTA DIFERENCIADA PER ÉSSER ABONATS DEL FCB.

A hores d'ara, d'una banda El CALENDARI proposat per la Directiva està essent valorat per part de la COORDINADORA PERMANENT de BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES.

D'una altra, estem estudiant la possibilitat de presentar el grup en públic. Ja ha madurat prou i creiem que ha arribat l'hora de la seva presentació en societat.

Us mantindrem informats.


Temes relacionats: TEXT ADREÇAT A TOTES LES PRECANDIDATURES I AL FC BARCELONA

--------------------------------------------------------------

Benvolguts/benvolgudes, us informo sobre LES ÚLTIMES GESTIONS REALITZADES davant la DIRECTIVA DEL FC BARCELONA.

(ATENCIÓ, SI US PLAU, ÉS UNA MICA LLARG EL MISSATGE, PERÒ PER LA IMPORTÀNCIA DEL SEU CONTINGUT ÉS IMPORTANT QUE NO US DEIXEU NI UNA COMA PER LLEGIR. EN FINALITZAR LA LECTURA ENVIEU-ME LES VOSTRE OPINIONS AL CORREU DEL GRUP:

blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com)

ÚLTIMES GESTIONS: DIJOUS 26 de novembre / 09


Tal com us he anat informant a través del mur, les negociacions amb el FC Barcelona ja han començat. El passat dijous dia 26/11/2009, a les 12 hores, vàrem mantenir una reunió entre L’ACTUAL DIRECTIVA DEL FC BARCELONA i BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES.

La DIRECTIVA del FC Barcelona estava representada per:
- Sr. ALFONS GODALL, Vicepresident Primer i Portaveu del FCB.
- Sr. JOAN OLIVER, Director General del FCB.
- Sr. JAUME GONZÁLEZ-MILÀ, Director de Patrimoni i Projectes Urbanístics.

Per part de BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES, hi eren:


- Sr. JULI NEVOT, Vicepresident de Poesia Viva i col•laborador assidu de Blaugranes en Cadira...
- Sr. MANEL MORA, Coordinador i portaveu de Blaugranes en Cadira de rodes.

Primer de tot, la valoració que fem d’aquesta reunió, és altament positiva. És veritat que tan sols es tracta d’un primer contacte personal. Però recordeu que hem mantingut diverses comunicacions per correu amb els Vicepresidents Sr. ALFONS GODALL i Sr. XAVIER SALA i MARTÍN, el qual ens va comunicar el 20 de novembre / 09 que la Comissió Delegada havia aprovat una zona especial per a la ubicació provisional de les persones en cadira de rodes. Per tant, ja havíem començat a posar fil a l’agulla.

Hem de subratllar el tracte exquisit que vàrem rebre per part dels Directius del FCB. També hem de fer esment del fabulós ambient de diàleg que presidí en tot moment la reunió, així com les ganes de donar respostes per part de tots els directius a les qüestions plantejades al nostre MANIFEST, una còpia del qual va ser lliurada al Director General, Sr. JOAN OLIVER, i una altra al Director de Patrimoni, Sr. JAUME GONZÁLEZ.

Tot i que a la reunió ens vàrem centrar primordialment en els punts que fan referència als ACCESSOS i a la UBICACIÓ, vam fer partícips als Srs. Directius de la urgència i de la gravetat dels punts de la COMPRA D’ENTRADES i de la LLISTA DIFERENCIADA PER ÉSSER ABONATS DEL FCB, així com altres qüestions que no us detallo ja que les podeu consultar al MANIFEST penjat al nostre Bloc:


http://blaugranesencadiraderodes.blogspot.com/

En una propera reunió, sol•licitarem als Senyors directius del FCB establir un terminis per tal de solucionar el més aviat possible aquests greus problemes que patim els/les barcelonistes que anem en cadira de rodes.

El FCB va presentar una proposta de CALENDARI D’ACTUACIÓ per dur a terme la reubicació de les cadires: 1. Abans de final d’any tancar definitivament la proposta conjunta. 2. Presentació al març. 3. Les obres es durien a terme en finalitzar la temporada.

A hores d'ara, d'una banda El CALENDARI està essent valorat per part de la COORDINADORA PERMANENT de BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES. D'una altra, estem estudiant la possibilitat de presentar el grup en públic. Ja ha madurat prou i creiem que ha arribat l'hora de la seva presentació en societat. Us mantindrem informats.

No voldríem oblidar-nos de la fantàstica predisposició de la Directiva del FCB per posar al nostre abast tot el material que calgui (plànols, pressupost, etc.) per tal de poder dissenyar i/o aportar els nostre parer pel que fa a la reubicació.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tota la Directiva i, en especial, al Sr. JAUME GONZÁLEZ, al qual hem demanat que ens rebi, conjuntament amb els/les arquitectes que col•laboren amb BLAUGRANES EN CADIRA... (si no es presenten contratemps d’última hora) el proper dijous 3 de desembre. També van posar a la nostra disposició accedir el dijous 3/12 per comprovar sobre el terreny les possibles propostes per part nostre sobre la MILLORA D’ACCESSOS i la REUBICACIÓ.

Des d’aquí el nostre reconeixement a tota la Junta Directiva del FCB, tot desitjant que continuem treballant amb el mateix clima de cordialitat i diàleg com ha estat fins ara. Sense el vostre suport, res d’això no hauria estat possible.

Gràcies a tots i a totes pel vostre suport.

Una forta abraçada per a tothom,

Manel Mora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.