dissabte, 20 de març de 2010

Blaugranes en Cadira de Rodes comença la segona ronda de converses amb força!


(Barcelona, 20/3/10). El Sr. Agustí Benedito ha estat el primer dels Candidats en rebre Blaugranes en Cadira de Rodes. En el decurs de l’entrevista, se’l va lliurar l’ESTUDI PER A LA REUBICACIÓ DE LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA que l’Associació ja va presentar a la Junta Directiva del FC Barcelona representada pel Vicepresident de l’Àrea Social Sr. Alfons Godall.
Blaugranes també es reunirà amb membres de la Candidatura del Sr. Jaume Guixà (dimarts 23) i amb la Candidatura del Sr. S. Rossell a qui ja se li ha sol•licitat data, Blaugranes en Cadira espera la resposta del Candidat, per tal de mostrar-li la proposta. Altres trobades previstes: Sr. Jaume Ferrer i amb la Candidatura del Sr. Ferran Soriano.Després de les primeres converses amb totes les Candidatures, que serviren per donar el tret de sortida per tal de lluitar contra la deplorable situació en què es troben les persones amb mobilitat reduïda dins del Camp Nou i donar-les a conèixer als socis/ies i a les diferents Candidatures, el proppassat dijous 18 de març vàrem iniciar la segona volta d’entrevistes amb els Srs. Candidats.

La vam començar amb el Sr. Agustí Benedito, el qual ens va rebre personalment a la seu de la seva Candidatura ubicada a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Al llarg de la conversa, el Sr. Benedito ens explicà que el seu equip havia estudiat el conjunt de les nostres reivindicacions, a les quals dóna el seu absolut suport. El Candidat afirmà que les assumia en la seva totalitat, alhora que manifestava el seu compromís de donar sol•lucions a la problemàtica que afecta la gent blaugrana en cadira de rodes.

D’altra banda, Blaugranes en Cadira de Rodes li lliurà al Sr. Benedito l’estudi arquitectònic de REUBICACIÓ PROVISIONAL PER A LES PERSONES AMB PROBLEMES DE MOBILITAT. La proposta, que consta de plànols, estudi de visibilitat i costos econòmics, l’ha duta a terme, de manera gratuïta i solidària, l’estudi d’arquitectes H T + C (Hörter+Trautmann+Catania).

El Sr. Agustí Benedito, així com les persones de la Candidatura que l’acompanyaven, va seguir amb molt d’interès els detalls de les explicacions tècniques d’en Clemens Hörter, component del solidari estudi d’arquitectes. La resposta de la Candidatura fou altament satisfactòria en manifestar la viabilitat, tant arquitectònica com econòmica, del projecte de REUBICACIÓ PROVISIONAL.

D’altra banda, Blaugranes en Cadira de Rodes espera la resposta de la Junta Directiva del FC Barcelona, a la qual se li lliuraren els plànols i l’estudi de visibilitat el 17 de febrer de 2010. Els responsables tècnics del FC Barcelona estudien la proposta. El Vicepresident Alfons Godall, l'acollí positivament.

Blaugranes ha fet la feina. Ara els toca fer-la aquells a qui els correpon i que tenen la potestat de materialitzar-la. Ara han de treballar els que tenen la possibilitat de donar solucions i de crear les condicions necessàries per a l'aplicació de la Llei Estatal (LIONDAU) 51/2003 (PDF), d'obligat compliment per part de qualsevol entitat, pública o privada, que garanteix el dret d'oportunitats, de no discriminació i d'accessibilitat universal a les persones discapacitades (el fet de citar literalment la Llei, ens obliga a utilitzar aquest mot discriminatori per se). Drets que recull també l’Article 13 del Tractat constituïu de la Comunitat Europea que s’ocupa del principi d’igualtat i de no discriminació per motius de discapacitat...

Alea iacta est.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.