dimarts, 25 de maig del 2010

FC Barcelona-Uness vs Econy Gran Canaria.











Diumenge, 23 de maig. 14,30 hores.
Bàsquet en Cadira de Rodes. Palau d'Esports de Sant Feliu de Ll.
FC Barcelona-UNESS vs. Econy Gran Canaria.


Un duel vital és el que va jugar l'equip de bàsquet en cadira de rodes FC Barcelona-UNESS contra el Econy Gran Canària.

El Barça-Uness es jugava la permanència en la Divisió d'Honor. En les dues jornades anteriors, el Barça va guanyar al Joventut a casa i a Alcalà a domicili.

La visita dels insulars era un duel entre dos equips amb prismes diferents. Mentre els catalans lluitaven per continuar a la Divisió d’Honor, el Gran Canària era setè i en les últimes temporades sempre ha estat en la part alta de la classificació.

No obstant això, els blaugranes van demostrat caràcter i van guanyar a l’Econy Gran Canaria 67 – 66. La qual cosa els permet continuar en l'elit del bàsquet en cadira de rodes.

Felicitats, nois! Heu fet una molt bona feina. Imagineu-vos el que podríeu fer amb recursos i el recolzament del FC Barcelona. Recolzament com a qualsevol altra secció, el qual enguany no s’ha produït.

No heu tingut el recolzament institucional ni econòmic, malgrat ser una secció no professional del FC Barcelona. No l’heu rebut, malgrat que també sou BARÇA.

Però no només no l’heu obtingut de l’actual Junta Directiva, sinó tampoc dels diferents aspirants a Presidents. Tan sols 3, tres de set, Precandidatures han passat per les nostres instal·lacions de Sant Feliu a preocupar-se per la nostra situació: Sr. Agustí Benedito, Sr. Marc Ingla i Sr. Santi Salvat (la Precandidatura del Sr. Santi Salvat ha estat present en els 2 partits jugats a casa).

La gran pregunta que ens fem no pot ser cap altra que:
què succeirà una vegada siguin Presidents? Ens continuaran ignorant?

Nosaltres ens limitem a constatar fets. Ara, estimats lectors, jutgeu vosaltres.

Manel Mora (Responsable de l’Àrea Social i de Comunicació del FC Barcelona-UNESS).

1 comentari:

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.