diumenge, 30 de maig del 2010

Signatura PACTE BLAUGRANA PER LA MOBILITAT



El proppassat dimecres 5 de maig de 2010 es va dur a terme la signatura del PACTE BLAUGRANA PER LA MOBILITAT, en el qual les set Precandidatures a la Presidència del FC Barcelona es comprometien a resoldre la situació de les persones amb mobilitat reduïda, fos qui fos la guanyadora de les Eleccions FC Barcelona 2010.

Les set Precandidatures aspirants a la Presidència del FC Barcelona i l'Associació Blaugranes en cadira de rodes el van signar davant unes 250 persones, entre les quals s'hi trobaven l'Expresident de la Generalitat de Catalunaya Molt Honorable Sr. Pasqual Maragall, el Portaveu del Grup Municipal d'ERC Sr. Jordi Portabella, l'Alcalde d'Arenys de Munt Sr. Carles Móra i una llarguíssima llista de personalitats més.

També hi eren present Núria Ferré -Padrina de l'Acte, periodista i directora del programa de Catalunya Ràdio "El Suplement", Màrius Serra -escriptor (autor de QUIET) i periodista, Matthew Tree -Padrí de l'Acte, escriptor i periodista... entre altres assistents del món de la cultura.

De moment, tal com figurava al Pacte, només dues de les set Precandidatures, la del Sr. Santi Salvat i la del Sr. Agustí Benedito, han contactat amb l'Associació Blaugranes en cadira per tal d'establir l'ordre de prioritats, així com la temporització d'aplicació de les reformes necessàries per aconseguir l'equiparació de drets del nostre col·lectiu. Ambdues Precandidatures, ens han fet saber que es posaran a treballar el mateix dia 1 de juliol, data de presa de possessió del nou President del FC Barcelona.

A més a més, en declaracions fetes a Elecciones FC Barcelona, web que segueix de molt a prop tot el procés electoral, el Sr. Benedito ha afirmat: Benedito proposa millores immediates al Camp Nou (Feu clic aquí).

Complir les promeses és de cavallers. Totes dues han complert. Tant de bo, aconsegueixin les signatures suficients que els permeti debatre la nostra problemàtica, així com tots els altres temes que, com a socis del FC Barcelona, realment ens interessa.

Tant de bo, ho aconsegueixin. Per la manera de tractar la nostra problemàtica, pel respecte que ens han tingut com a persones i com a institució i pel seu compromís transparent i seriós envers nosaltres, que al cap i a la fi és el que ens interessa, s'ho mereixen.


2 comentaris:

  1. Va ser un dia màgic, un dia on la valentia i el saber estar va privar per damunt de tot. Endavant amb la lluita!

    ResponElimina
  2. Entrar, contactar en el bloc és com el frec d'una vareta màgica, un encantament
    Endavant amb la lluita

    ResponElimina

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.