diumenge, 4 de juliol del 2010

Com va viure el 13 J... Matthew Tree? Col·laboració especial.


Matthew Tree inicia un cicle de col·laboracions especials sobre el 13 de juny, dia de les eleccions al FC Barcelona.

Juntament amb Matthew Tree, alguns Candidats a la Presidència, així com destacades personalitats del món de la cultura i del periodisme, han tingut l'amabilitat de participar en aquesta secció del bloc de Blaugranes que hem titulat 'Com va viure el 13 J... ?'

'No sóc soci del Barça i per tant no hi tinc ni veu ni vot, però sempre val la pena seguir les eleccions presidencials del club; en part perquè existeixen, cosa que no es pot dir, ni molt menys, de gaires clubs més; i en part perquè en aquestes eleccions s'hi solen barrejar tres conceptes tan aparentment oposats com ara els diners: no hi ha cap precandidat que hagi fet campanya amb un esclop i una espardenya; i la política: no hi ha cap precandidat del qual no sapiguem les tendències partidistes; i, finalment, el futbol: no hi ha cap precandidat que sigui futbolista o exfutbolista professional, però vet aquí que esperem que sàpiga portar un munt de futbolistes de primera categoria (i altres esportistes ídem en altres esports) a tots els cims futbolístics i esportius disponibles.

He de confessar, en tot cas, que el 13 J, només em preocupava una cosa: si el regne brillant de Laporta, en què política, diners i futbol van trobar una encaixada mútua que va resultar tan triomfal, tindrà continuïtat. La resposta, em temo, és que no'.

2 comentaris:

  1. Esperem que el nou president faci el nostre Barça encara més gran, sobretot pel que fa referència a les persones amb alguna discapacitat o mobilitat reduïda

    ResponElimina
  2. Li deixo a aquest nou president 100 dies de gràcia, però em temo, que el Matthew te raó, i no hi haurà continuïtat d'aquests anys tan bons que hem tingut, especialment en el terreny esportiu i català.

    ResponElimina

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.