dilluns, 3 de maig del 2010

5 de maig, PRESENTACIÓ Associació Blaugranes en Cadira de Rodes



ACTE DE PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT.

PER PRIMERA VEGADA TOTS ELS PRECANDIDATS A LA PRESIDÈNCIA DEL FC BARCELONA JUNTS EN UN ACTE.

Sota el lema: CAP BARRERA NO POT OBSTACULITZAR LA NOSTRA DIGNITAT, l'Associació Blaugranes en cadira de rodes es presenta en societat per donar a conèixer els problemes d'aquest col·lectiu al Camp Nou, així com d'altres que s'hi han afegit per donar suport: Penya Barcelonista amb problemes auditius (CERECUSOR), Penya Barcelonista amb problemes de visió B1+B2+B3 i el FC BARCELONA-UNESS, secció de bàsquet en Cadira de Rodes del FC Barcelona.

L'acte comptarà amb el suport de tots els precandidats a la presidència del Barça, els quals han confirmat assistència en la seva totalitat (falta per confirmar la Precandidatura del Sr. Ferrer): Sr. Agustí Benedito, Sr. Jaume Guixà, Sr. Sandro Rossell i Sr. Santi Salvat.

L'acte ludicoreivindicatiu té lloc a l'Auditori de les Cotxeres de Sants (C/ Sants, 79), aquest dimecres 5 de maig a les 19.00 hores (per a la premsa obrirem a les 18,30).

Es prega als mitjans interessats que confirmin la seva assistència:
blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com

L'acte:

Barcelona, 1 de maig de 2010. L'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat us convida a assistir a la seva presentació en societat en un acte que tindrà lloc dimecres, 5 de maig, de 2010, a les 19 hores, a l'Auditori del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants (C/ Sants, 78-83. Barcelona).

A l'acte hi assistiran els precandidats a les eleccions del FC Barcelona*: Agustí Benedito (precandidat), Jaume Guixà (precandidat), Santi Sanz (precandidat), Sandro Rosell (precandidat), Yago Salvat (Precandidat) i Alfons Godall (Assisteix en representació de la Precandidatura de Marc Ingla).

L'acte de presentació serà apadrinat per Núria Ferré (periodista) i Matthew Tree (escriptor). Comptarà amb les intervencions de Manel Mora (president de l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat) i de Màrius Serra (escriptor i periodista).

També hi actuaran artistes com ara Cesk Freixas, Els Baratos, Eysa Eybec amb Bernat Compte, Jordi Gomara, Albert Corbacho, el poeta David Caño i La Companyia Elèctrica Dharma.

Sobre l'Associació:

L'Associació de Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat neix amb la intenció de denunciar, fer visible i solucionar la problemàtica que pateixen les persones de mobilitat reduïda, des del mateix moment que decideixen accedir a les instal·lacions del Camp Nou per veure un partit del FC Barcelona.

Contacte:
blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com

La intenció de l'Associació és la de consensuar, bé amb l'actual junta directiva del FC Barcelona o bé amb la junta que surti elegida el 13 de juny, una sortida a les qüestions que constitueixen un greuge comparatiu respecte de la resta de barcelonistes.

Més informació de l'Associació a: http://blaugranesencadiraderodes.blogspot.com/
ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT

CIF: G65229312 Adreça: Guadiana, 29, baix 1a., escala A. 08014. Barcelona.
Contacte: blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com

* Nota: En el moment de la redacció d'aquest document resta pendent la confirmació d'assistència de Jaume Ferrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.