dimarts, 16 de febrer del 2010

CARTA OBERTA ALS SRS. CANDIDATS PRESIDÈNCIA FC BARCELONA


Benvolguts Candidats a la Presidència del FC Barcelona,

Durant les converses que hem mantingut amb tots vosaltres, en les quals ens heu tractat de manera exquisida, heu manifestat el vostre propòsit de treballar per una UBICACIÓ DIGNA AL CAMP NOU per als/a les barcelonistes en cadira de rodes, abans no es dugui a terme la remodelació del Camp Nou.

De tots és sabut que aquest fet requereix la SOLIDARITAT dels socis i de les sòcies. SOLIDARITAT I SENSIBILITAT. Tothom sap, però, que ambdues qüestions van de bracet del coneixement. Resulta molt difícil ésser SOLIDARIS I SOLIDÀRIES envers una qüestió que no es coneix a fons.

És per aquest motiu que ens posem en contacte amb vosaltres per tal de plantejar-vos, amb el vostre permís, la següent reflexió:

L’ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES considera que és del tot necessari que els Candidats a la Presidència feu PEDAGOGIA sobre la problemàtica dels/de les blaugranes en cadira de rodes. Hauríeu d’explicar, no només la nostra realitat des del mateix moment que prenem la decisió d’anar a veure jugar el millor club del món, sinó també les respectives sol•lucions programàtiques que permetin canviar-la, així com les implicacions que comporten. No n’hi ha prou que ens les hàgiu explicat als membres de l’ASSOCIACIÓ.

Si s’ha de demanar SOLIDARITAT I COMPROMÍS PROVISIONAL als socis i a les sòcies, se’ls ha d’explicar clarament les causes d’aquesta necessitat:

CONEIXEMENT DE CAUSA = SOLIDARITAT – SENSIBILITAT – COMPROMÍS.

Gràcies per la vostra atenció.

Atentament,

Manel Mora,
President ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT

Departament Justícia Generalitat de Catalunya.
Registre d'Entitats Jurídiques.
CIF: G65229312

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.