dilluns, 8 de febrer del 2010

CONVERSES AMB LA JUNTA DIRECTIVA DEL BARÇA I AMB EL SR. FERRER

El que esteu veient del camp, és el que veu una persona en cadira de rodes.
MEMÒRIA DE LES GESTIONS DELS MESOS GENER-FEBRER 2010.
Benvolguts/udes associats/ades,
Ens és grat comunicar-vos les següents gestions realitzades per la Junta Directiva de l’ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES:
1. ENTREVISTA AMB EL CANDIDAT Sr. JAUME FERRER.
A finals de gener de 2010, ens vàrem reunir amb el Sr. Borràs, President del Barça B i destacat membre de l’equip del Candidat a la Presidència del FC Barcelona, el Sr. Jaume Ferrer.
La reunió va discórrer en un ambient sensible i solidari. El Sr. Borràs va escoltar atentament les qüestions referents a la nostra problemàtica.
Vàrem quedar que li transmetria tota la informació al Sr. Ferrer i que, una vegada valorada, ens hi tornaríem a reunir.
2. REUNIONS AMB LA JUNTA DIRECTIVA DEL FC BARCELONA.
Com recordareu, ja havíem dut a terme dues reunions amb la Junta Directiva del FCB: el 26 de novembre de 2009 i el 3 de desembre de 2009. En aquestes reunions vàrem fixar un calendari de noves trobades.
Per diversos motius, tal com us vàrem informar via facebook, les reunions es van interrompre sense que ningú no ens donés cap mena d’explicació. Com a conseqüència d’aquest fet, un membre de la nostra ASSOCIACIÓ es va personar a la presentació de la Candidatura del Sr Alfons Godall. El nostre associat va aconseguir parlar-hi i li va comunicar la situació en la qual ens trobàvem i que volíem que es reprenguessin les converses d’una manera seriosa i definitiva.
L’entrevista amb el Sr Godall ha donat els seus fruits i s’han reprès les converses amb la Junta Directiva del FC Barcelona tal com el Sr. Godall li va prometre al nostre company. A més a més, en un correu que ens va enviar, el Sr. Godall ens ha comunicat la seva voluntat de signar el document definitiu amb els acords als quals s’arribin. En definitiva, un CONVENI de col•laboració entre la Junta Directiva del FC Barcelona i l’ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT, en el qual hi constarà per escrit tots els acords i el calendari d’aplicació. És a dir, tot per escrit i signat.
Dijous 4 de febrer / 10 a les 13 hores.
Ens hem tornat a reunir amb el Sr. Joan Oliver i el Sr. González-Milà. Hem de dir que la reunió d’avui ha estat molt positiva. Ha estat del tot evident que alguna cosa ha canviat respecte les últimes reunions.
Hem repassat tots els punts del nostre Manifest i hem entrat en un període de reunions de cara a arribar a un acord final de cara a la temporada 2010-2011.
La propera reunió la durem a terme el proper dimecres 10 de febrer de 2010. En ella, els nostres arquitectes exposaran la nostra proposta de reubicació.
Tal com preveuen els Estatuts de la nostra entitat, us mantindrem informats periòdicament. No volem acabar, però, sense fer-vos una crida a col•laborar activament amb els membres de la Junta Directiva de la nostra ASSOCIACIÓ. S’acosten temps de molta feina i us estaríem molt agraïts si ens donéssiu un cop de mà. Cadascú/una segons les seves possibilitats.
Atentament,

1 comentari:

  1. Sembla que la cosa va tirant cap endavant. Enhorabona per tota la feina, l'esforç, la constància, el treball ben fet

    ResponElimina

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.