dilluns, 10 de maig del 2010

COMUNICAT OFICIAL





L'ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT NEGA ROTUNDAMENT QUALSEVOL SIGNIFICACIÓ AMB CAP PRECANDIDATURA A LA PRESIDÈNCIA DEL FUTBOL CLUB BARCELONA

NI LA PRESIDÈNCIA NI I ELS MEMBRES DE L'ASSOCIACIÓ DONARAN SUPORT OFICIAL A CAP PRECANDIDAT


Barcelona, 10 de maig de 2010. Davant els rumors i afirmacions apareguts recentment, l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat i el seu President, Manel Mora i Sánchez, es veuen en l'obligació d'efectuar el següent comunicat oficial.

1.- En primer lloc neguem rotundament els rumors sobre l'adhesió de l'Associació o del seu President a cap de les precandidatures a les eleccions del Futbol Club Barcelona.

2.- Segon. Recordar que, com associació que és, Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat no és cap plataforma electoral. El nostre objectiu és el d'aconseguir dur a terme el compliment del Pacte Blaugrana per la Mobilitat, signat el 5 de maig per les precandidats o els seus representants, sigui quin sigui el guanyador de les eleccions a la Presidència del Futbol Club Barcelona.

3.- Tercer. Manel Mora i Sánchez, com a President de l'Associació, ha mantingut i mantindrà les reunions necessàries, tant de manera privada com pública, amb tots aquells precandidats que l'hagin convidat i el convidin a fer-ho. Recordem que la nostra intenció no és la d'afavorit ni perjudicar ningú, només volem reivindicar el que és just.

4.- Quart. Malgrat haver rebut ofertes per integrar-se a diferents precandidatures, ni l'Associació ni el seu President, estan disposats a fer-ho. L'equidistància ha estat el nostre actiu més important, juntament amb al suport desinteressat de tots els barcelonistes que recolzen la nostra tasca. La importància d'equiparar els drets de les persones amb problemes de mobilitat amb la resta està per sobre de qualsevol interès electoral.

5.- Cinquè i últim. Demanem als precandidats, mebres de les precandidatures i simpatitzants d'aquestes, que s'abstinguin d'utilitzar les plataformes digitals vinculades a l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes i Problemes de Mobilitat per atacar-se les unes a les altres. No es pot embrutar el nom, la causa ni la voluntat dels milers de persones que, solidàriament, ens donen suport.

Finalment volem agrair a tots els precandidats a les eleccions del FC Barcelona el seu interès per la nostra causa, el suport rebut en l'acte de presentació i la voluntat expressa de solucionar la problemàtica que a tots ens uneix. Novament fem una crida a tothom, recordant la lletra del Cant del Barça: “Tots units fem força, tant se val d'on venim”

Gràcies per la vostra atenció. Visca el Barça.

Assocació Blaugranes en Cadira de Rodes.

ASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES I AMB PROBLEMES DE MOBILITAT
CIF: G65229312
Adreça: Guadiana, 29, baix 1a., escala A. 08014. Barcelona.
Contacte: blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com

2 comentaris:

  1. sou independents de la pagina camp nou accesible per a tothom? perquè sino és així la nota aclaratoria és com una mica una broma....espero que sigueu independents però com vaig veure el missatge al mur d'aquesta pàgina de part d'en Manel Mora ahir!! i avui en ella es crida als 4 vents que son a favor d'en Rossell em sembla que perdrieu molta credibilitat!! de totes maneres espero que sigui com sigui aconseguiu els vostres objectius

    ResponElimina
  2. Som independents, Guille. Ho puc prometre, i ho prometo.
    Pensa que en aquest grup també apareixen Precandidats que no són del Sr. Rossell.
    Una abraçada.

    ResponElimina

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.