divendres, 30 de juliol del 2010

El ‘Barça’ 2010-2011 comença a caminar.


El ‘Barça de Guardiola-Luis Enrique’ guanya de manera contundent el primer partit de la pretemporada. 2-4 davant el Valerenga.

Pep utilitzà dues formacions diferents. L’estil, però, en ambdós casos continuava mostrant l’ADN de la Masia. Estil Barça: primer toc, mobilitat dels jugadors cercant espais...

Un estil que s’ha imposat arreu del món. Fins i tot, a la selecció veïna, la de l’altra banda de l’Ebre, li ha permès guanyar el mundial de Sud-àfrica 2010. És evident que es tracta d’un sistema que es basa en els onze jugadors utilitzats, independentment del dorsal que portin. L’estil mana; no pas els noms.

Una bona prova del que diem, és que la Masia va predominar al llarg de tot l’enfrontament. És per aquest motiu que hem començat parlant del ‘Barça de Guardiola-Luis Enrique’, ja que poques cares del ‘primer equip’ es van veure al llarg del partit. Prevalien els nois de la pedrera. I la imatge que van donar, va ser magnífica. Van aprofitar a la perfecció l’oportunitat que l’entrenador els va donar.

El Barça 2010-2011 no podia començar millor. Primera victòria i un claríssim missatge per a navegants. El futur del Barça radica a la Masia.

2 comentaris:

  1. Tot allò que fa la força del món ho fa en un cercle. El cel és rodó i he sentit que la terra és redona com una pilota, igual que les estrelles. El vent, quan bufa més fort, roda. Els ocells fan els seus nius en cercles, perquè la seva és la mateixa religió que la nostra. El sol surt i es pon també en cercle. La lluna fa el mateix i tots dos són rodons. Fins i tot les estacions formen un gran cercle en la seva transició i sempre tornen al mateix lloc d'abans. La vida d'un home és un cercle de la infància a la infància. I és així en tot allò que mou la força

    ResponElimina

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.