dijous, 8 d’abril del 2010

AGRAÏMENT AL VOLUNTARIAT ANÒNIM. VOSALTRES FEU POSSIBLE L’ACTE.


El nostre profund reconeixement a tot el voluntariat que, de manera anònima i desinteressada, estan treballant per a què l’Acte esdevingui un èxit organitzatiu i de participació.

No tenim prou paraules per descriure les sensacions que ens transmeteu. L’empeny, la solidaritat i la sensibilitat amb què us entregueu, ens generen un nombre de sensacions tan immens que desborda les possibilitats de l’adjectiu en intentar descriure-les.

La vostra generositat en totes les tasques que esteu duent a terme, us converteix en els i en les veritables protagonistes de les fites que s’estan aconseguint. I de les que s’aconseguiran!

La vostra solidaritat esdevé, sens dubte, la nostra força. Amb gent com vosaltres assolirem els objectius. Gràcies a tots els voluntaris i voluntàries.

Abans de presentar-vos al grup de gent que intervindran en el decurs de l’acte, permeteu-nos que citem de manera especial el “nostre Quim Bonet”. El laïcisme ens impedeix reconèixer que un àngel se’ns creuà al camí. Quim ens obrí la porta més difícil: la primera. A continuació, tot un cel de portes començaren a obrir-se. Gràcies Quim.

I un llarguíssim aplaudiment de gratitud per als que intervindran durant l’acte:

Núria Ferré (Padrina d'Honor), Matthew Tree (Padrí d'Honor), Màrius Serra, Cesk Freixas, Eysa Eybec, Bernat Compte, Jordi Gomara, Juli Nevot, Albert Cobacho, David Caño (en David recitarà un poema de Daniel Ferrer escrit per a l’ocasió) i... GERARD QUINTANA!

Hem de subratllar, però, que Gerard ens ho ha de confirmar. No volem utilitzar “el seu nom en fals”. Ha de resoldre qüestions d’agenda però, per poc que pugui, el tindrem entre nosaltres. Si hem decidit incloure’l, és perquè la seva llum ens il•lumina l’interior i ens anuncia la seva presència .

Com heu pogut comprovar, cultura, música i poesia en moviment per l'equiparació de drets de la gent blaugrana amb problemes de mobilitat i pel dret universal d'accessibilitat.

El nostre agraïment a les persones, entitats, organitzacions i Precandidatures a la Presidència del FC Barcelona que solidàriament col•laboraran i assistiran.

JUNTS ES MOUEN CONTRA LA MARGINACIÓ!

ASSISTÈNCIA CONFIRMADA:
Agustí Benedito (Precandidat), Sebastià Serrano, Alfons Godall, Jaume Guixà (Precandidat), Sergi Rosell i Jordi Cardoner Casaus (Candidatura Sandro Rossell)...

Com veieu hi ha representació de quasi totes les Candidatures. Durant unes hores deixen de banda les diferències programàtiques i s'identifiquen amb la filosofia que presideix l'acte: la reivindicació d'un Barça on tothom tingui un lloc. Un Barça que desterri els greuges històrics. En definitiva, un Barça referent mundial per la manera d'afrontar i de resoldre els problemes de les persones amb mobilitat reduïda.

SUPORTS AL MANIFEST:
Companyia Elèctrica Dharma, Gerard Quintana, Sebastià Serrano, Agustí Benedito, Alfons Godall, Matthew Tree, Màrius Serra, Cesk Freixas, Eysa Eybec, Bernat Compte, Jordi Gomara, Daniel Ferrer, David Caño, Núria Casademont, Jordi Llord, Olga López Sánchez, Isabel Méndez Chiva i... 1050 signatures més!

ENTITATS I ORGANITZACIONS:
Agustí Benedito (Precandidatura Presidència FCB), Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, CC.OO (CONC), Casal Independentista de Sants...

Si voleu donar suport a la nostra causa, envieu un correu amb el NOM, COGNOMS, I DNI a: blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com

1 comentari:

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010
Premiat pel jurat com a MILLOR BLOC en llengua catalana.